Belföld | önkormányzat 2014 Budapest
2014. augusztus 23. 12:42

Biztonságos és tiszta Budapestet!

A fővárosiaknak balliberális városvezetést kell megbízniuk októberben, ha odafigyelő, biztonságos és tiszta Budapestet szeretnének a jelenlegi "széthulló és romló" városi szolgáltatások helyett. Erről Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője beszélt szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy fogalmazott, a jelenleginél rosszabb vezetése már nem is lehetne Budapestnek. Szerinte Tarlós István főpolgármester Orbán Viktor kormányfő bábja és csak a Fidesz érdekeit érvényesíti.

Hangsúlyozta, hogy hamarosan elkészül a városvezetés "hibáit, hazugságait és megoldatlan problémáit" feldolgozó budapesti feketekönyv következő fejezete. Horváth Csaba a kiadványban szereplő állítások közül példaként említette a romló budapesti közbiztonságot, továbbá azt, hogy a város elvesztette 12 kórházát, 150 iskoláját, értékes Főgáz-részvényeit, valamint a Városligetet és a Vidámparkot.

Kérdésekre válaszolva elmondta, hogy minden támogatást megadnak a baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltjének, Falus Ferencnek.