Buszos városnézés Horváth Csabával

Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezetője csütörtökön buszos városnézésen mutatta be újságíróknak a zömmel az Európai Unió támogatásával megvalósult beruházásokat Budapesten.

A túra a hop on, hop off busszal az Erzsébet térről indult, "az idegenvezető" Horváth Csaba volt, aki elmondta, hogy ennek a térnek fejlesztése is még Steiner Pál - aki szintén ott volt a járművön - polgármestersége idején indult el. A jelentősebb, még a szocialista-szabad demokrata vezetés alatt kezdett beruházások között említette a hamarosan induló Bubi-rendszert, a Zeneakadémiát. A busz elhaladt a Városliget mellett, ahol a Fővárosi Állatkert, a Műjégpálya fejlesztését emelte ki Horváth Csaba. A városnézés alatt meg lehetett tekinteni az Uzsoki utcai kórházat, a fővárosi politikus említést tett az uniós forrásokból megvalósult 4-es metróról, a Szent Imre kórházról, a csepeli szennyvíztisztítóról, a Mozgásjavító Általános Iskoláról, a Szabadság és az Margit híd felújításáról.

A buszos városnézésen részt vett többek között Ujhelyi István és Gúr Roland EP-képviselőjelölt, Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke is, valamint számos fővárosi szocialista politikus így Gajda Péter polgármester és Molnár Gyula.