Csak a Fidesz végez szervezett betelepítést Magyarországon

Harangozó Gábor országgyűlési képviselő csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az MSZP birtokába került a fideszes Móring József Attila parlamenti képviselő levele, amelyet Marcali központú választókerülete polgármestereinek címzett.

A dokumentum bizonyítja, hogy a Fidesz az emberek háta mögött elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahová a polgármestereikkel bevándorlókat akarnak betelepíteni - jelentette ki.

A levél szerint a fideszes választókerületi elnök tanácskozásra hívja a polgármestereket, amelynek témája: a kötelező betelepítési kvóta érvényesülése estén migránsok elhelyezése településeink üresen álló ingatlanjaiba - részletezte Harangozó Gábor a pénteki somogyvári fórumra szóló meghívó tartalmát, amelyet az újságíróknak is kiosztottak.

Pártunk Somogy megyei elnöke szerint a helyzet világos: a Fidesz elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahova külföldieket akarnak betelepíteni.

Harangozó Gábor azt mondta, mivel szerdán Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke megerősítette, nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta, a Fidesz a letelepedési kötvényt vásárlókat akarja elhelyezni ezekben az ingatlanokban.
Frakciótársa, Demeter Márta szerint már 16 ezer bevándorlót hoztak a letelepedési kötvény révén Magyarországra, köztük elítélt bűnözőket is.

A kötvényekkel a Fidesz-közeli személyek már százmilliárdos hasznot kaszáltak. Az ingatlanok összeíratása pedig azt bizonyítja, a Fidesz további kötvényvásárlókat szeretne, akiknek további kedvezményeket akar adni - közölte.

Szerinte a Fidesz arra készül, hogy állampolgárságot, útlevelet és ezzel szavazati jogot is ad az általuk betelepített bevándorlóknak.

Demeter Márta felszólította a Fideszt, hogy azonnal fejezze be az ingatlanok összeíratását és a betelepítéseket. A választókat pedig arra kérte, ne vegyenek részt az október 2-ai népszavazáson, a fideszes átverésben.

 A meghívó letölthető a lap alján.

 

 

Kapcsolódó párttagok