Fideszes dőzsölés és a mérhetetlen nyomor

Egyes Fideszesek, Orbán és a strómanjaik óriási vagyonokat halmoznak fel, például Mészáros Lőrinc 120 milliárd forintot, miközben a dolgozó emberek hónapról hónapra élnek – jelentette ki Gúr Nándor, az MSZP alelnöke vasárnapi Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
Mint mondta ezeket az embereket ráadásul még kiszolgáltatottabbá teszik a munka világában, hiszen a munkahelyi balesetek száma nagyjából egyharmadával nőtt, így még annak az esélyét is elveszik tőlük, hogy gondoskodhassanak a családjukról – fogalmazott Gúr Nándor.
 
A politikus kijelentette: a Fidesz gazdagokat kiszolgáló kormánya dúskál a javakban, harácsolnak, ellopják a dolgozó emberek pénzét és azon gazdagodnak, kizsákmányolják őket.
 
Az emberek előbb-utóbb megunják ezt, és mivel Gúr Nándor szerint a Fidesz csak az erőből ért, ezért azt kérte, hogy aki teheti, jöjjön el az MSZP majálisára, mert „az erőt meg kell mutatni”.
 
Az MSZP egy olyan világot kíván építeni, amely a dolgozó emberek javát szolgálja, és a tisztes megélhetés alapját biztosítja mindenki számára – szögezte le Gúr Nándor.

Kapcsolódó párttagok