Belföld | Terrorelhárító Központ
2012. szeptember 12. 16:00

Gratulálunk a TEK-nek Luke Skywalker elfogásáért

Lukács Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján fogalmazott így, azt követően, hogy délelőtt kiürítették a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet, miután egy fürdőköpenybe öltözött diák játékpisztolyt tett ki a padra az egyik előadáson.

A szocialista képviselő azt mondta, Hajdu János, a TEK főigazgatója ezzel felülmúlta Hollywoodot, hiszen Luke Skywalker elfogása George Lucas rendezőnek is csak a Star Wars című film harmadik részében sikerült. "Akárcsak Luke Skywalker, mi is a köztársaság pártján állunk, úgy látjuk, hogy Hajdu úr viszont a Sötét Úr hatalmába került" - folytatta a politikus, aki szerint a szerda délelőtt történtek azt mutatják, hogy "ha a Terrorelhárítási Központ és vezetője csak kéthente csinál hülyét magából és a szervezetből, azzal sokat lendítene az ügyeken". Lukács Zoltán reményét fejezte ki, hogy a jövő héten nem látnak majd "közbeszerzési kiírást a Közgép részére a Halálcsillag megépítésére".

***

Selmeczi Gabriella a Terrorelhárító Központ mai akciója után ismét megpróbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. A Fidesz szóvivőasszonya ezzel személyesen is felhívta a figyelmet az Orbán Viktor egykori testőre által vezetett TEK legújabb „sikerére”. A Magyar Szocialista Párt ezúton mond köszönetet Selmeczi Gabriellának a morálisan és szakmailag is alkalmatlan Fidesz-kormányt leváltó munkájához immár nem először nyújtott segítségéért.