Győzelem Salgótarjánban

Fekete Zsolt, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Tarjáni Városlakó Egyesület közös jelöltje lett Salgótarján polgármestere.

Az esti sajtótájékoztatón Tóbiás József köszönetet mondott Dóra Ottónak, a város előző, elhunyt polgármesterének, amiért elindította a változást, amit ma a város lakói megerősítettek, és köszönetet mondott Salgótarjánnak is, amiért nem engedett a gyűlöletkeltésnek a zsarolásnak és a fenyegetésnek, ezzel a békés építkezést választva.

Pártunk elnöke kijelentette, hogy a salgótarjáni választás eredménye egyértelmű válasz volt Orbán Viktor délutáni beszédére. Hozzátette, hogy ez a választás reményt és hitet ad mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy le kell váltani a miniszterelnököt, hogy szabadabb, élhetőbb, biztonságosabb Magyarországot teremthessünk.

Fekete Zsolt, Salgótarján frissen megválasztott polgármestere kijelentette, hogy nem csupán azoknak akar polgármestere lenni, akik ma rá szavaztak, hanem azoké is, akik ellene voksoltak, vagy nem vettek részt a választáson. Mindenkit arra kért, hogy hétfőtől dolgozzanak vele közösen együtt a városért. Mert ez a város megérdemli, hogy meginduljon a fejlődés útján – zárta beszédét Salgótarján polgármestere.