Gyűlöletkampányt folytat a Fidesz Dunakeszin

Az elmúlt hetekben a Fidesz részéről többször hallhattuk, hogy a szocialisták milyen gyűlöletkampányt folytatnak, és most annak lehettünk tanúi, hogy a terepen élesben folyik a Fidesz gyűlöletkampánya - közölte az ellenzéki politikus.
    
"Egy jól felépített, átgondolt mocskolódó kampányról van szó, amelyik (...) tele van valótlanságokkal" - fogalmazott Szabó Imre.
    
Bilinszky Ferenc, az MSZP dunakeszi elnöke elmondta, péntek este állampolgári bejelentést kaptak, hogy "mocskolódó szóróanyagot" osztogatnak Dunakeszin, ahol vasárnap helyi időközi képviselő-választást tartanak. Közölte, sikerült feltartóztatniuk két fiatalt, akik a kampányanyagot terjesztették. Kihívták a rendőrséget, a fiatalok nekik azt a választ adták, hogy a Fidesz megbízásából "szórják az anyagot" - mondta.
    
Szabó Imre közlése szerint a városi rendőrkapitány rész vett a Fidesz kampányzáró-rendezvényén, ezért felszólította a Pest megyei rendőrfőkapitányt: gondoskodjon arról, hogy megfelelő törvényes körülmények között és a dunakeszi rendőrkapitányságot mellőzve folyjon le vizsgálat az ügyben.