Kunhalmi: Orbán nem menekülhet el az emberek véleménye elől!

Az MSZP budapesti elnöke a háromigenes népszavazás témáit a Fidesz-politika szimbólumainak tartja: a föld a lopást, a bérplafon az urizálást, a vasárnapi boltzár pedig a szabad döntést jeleníti meg.
Kunhalmi Ágnes vasárnapi sajtótájékoztatóján kijelentette: a vasárnapi boltbezárás ügye a szabad döntés szimbóluma, hogy az emberek akkor vásárolhassanak és dolgozhassanak, amikor akarnak. Mint mondta, tűrhetetlen, hogy a Fidesz gazdáktól még a földet is ellopja, miközben kontroll nélkül tömik a haverok, oligarchák és családtagok zsebét.
 
A képviselő szerint a népszavazás alkalmat ad arra, hogy az emberek kifejezzék véleményüket nemcsak magukról a kérdésekről, hanem az oktatás, az egészségügy helyzetéről is és arról, hogy Magyarországon nincs kormányzati teljesítmény.
 
Hozzátette: az emberek tudják, hogy mi a népszavazás tétje, és látszik, hogy a Fidesz fél a haragjuktól. A népszavazás mögött "nem Európa, vagy Brüsszel, nem Angela Merkel, de még csak nem is Soros György áll, hanem a magyar emberek, akiknek elegük van" - fogalmazott, felszólítva a Fideszt, hogy "ne merjen megfutamodni a népakarat elől".
 
Kunhalmi Ágnes közölte: hétfőtől négy állandó aláírópontot hoznak létre Budapesten.

Kapcsolódó párttagok