Belföld | lemondás
2014. május 29. 12:44

Lemondott Mesterházy Attila

Lemondott pártelnöki és frakcióvezetői posztjáról Mesterházy Attila csütörtökön, aki jelezte, nem kíván újraindulni az MSZP elnöki posztjáért.

Mesterházy Attila elmondta: az MSZP elnökeként mind az országgyűlési, mind az európai parlamenti választásokon elért eredményért vállalja a felelősséget.

"Ezért lemondok pártelnöki funkciómról, egyben nem indulok a következő tisztújításon" - tette hozzá, valamint bejelentette, lemond a frakcióvezetői megbízatásáról is.

Kifejtette: az MSZP-ért érzett felelősség tudatában hozta meg ezt a döntést, amely lehetőséget ad arra, hogy alapszabályszerűen, az önkormányzati választások szempontjait figyelembe véve dönthessen most szombaton az MSZP választmánya.
 
"A magam részéről mindenben támogatni fogom az MSZP-t, az MSZP megerősítését és az új elnököt a jövőben is" - jelentette ki.

Mesterházy Attila végül mindenkinek megköszönte az elmúlt négy éves munkáját, támogatását és segítségét.

Mesterházy a facebookon:

Köszönöm mindazoknak, akik támogattak. Köszönöm a választóknak, párttagoknak, aktivistáknak, akik segítettek, dolgoztak velem. Én továbbra is mindent megteszek ezért a közösségért: az MSZP-ért. Mert hiszek abban, hogy van jövője a baloldali politikának, van jövője az MSZP-nek.