Ne legyen gyáva a Fidesz, engedje dönteni a népet!

Követeljük Orbán Viktortól és a felső tízezer politikusaitól, hogy ne akadályozzák tovább a népszavazást a vasárnapi zárva tartás ügyében – jelentette ki vasárnap, az egyik budapesti bevásárlóközpont előtt tartott sajtótájékoztatóján Márton Roland.

Pártunk alelnöke elmondta, Magyarország legnagyobb problémája, hogy katasztrofálisan alacsonyak a fizetések, ezért a magyar emberek többsége rengeteg túlórára és pluszmunkára kényszerül, így szabadidő híján sok esetben a vasárnapi bevásárlás az egyetlen közös családi esemény a magyar családok életében.

A felső tízezer pártjának milliomos politikusai ezt nem értik, ahogy azt sem, hogy a magyar emberek többségének nemhogy külföldi, de belföldi nyaralásra sem telik – tette hozzá a politikus.

Mint mondta, az emberek a decemberi vasárnapokon a lábukkal szavaztak. Az ekkor vásárló milliós tömeg a bizonyíték arra, hogy mi a nép akarata: legyenek nyitva vasárnap a boltok– de a felmérések szerint is az ország lakosságának háromnegyede ezt szeretné.

Legyen tehát népszavazás, ne bujkáljanak a fideszes politikusok, ne legyenek gyávák, engedjék dönteni a népet! – zárta a sajtótájékoztatót Márton Roland.

Kapcsolódó párttagok