Orbán a nemzetbiztonsági bizottság előtt bizonyítsa a Soros-terv létezését!

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága elé várja Orbán Viktort a testület szocialista elnöke, hogy a miniszterelnök bemutassa a "Soros-terv" létezését alátámasztó bizonyítékokat.
Molnár Zsolt csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, ha a kormányfő nem tudja bizonyítani a "Soros-terv" létezését, az lenne a helyes, hogyha Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP sem indulna a 2018-as országgyűlési választáson, mivel nyilvánvaló hazugsággal traktálták a magyar közéletet.
    
A politikus szerint egy nem létező tervről van szó. Azt a Fidesz kommunikációs gépezete találta ki, hogy becsapja az embereket, a célja pedig, hogy eltereljék a figyelmet az ország valós állapotáról - értékelt.
    
Az elnök szerint a bizottság ülésén miniszterek, a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői sem tudták alátámasztani a terv létezését.
    
Felszólította a kormánypárti politikusokat, ne használják az ország nemzetbiztonságát pártpolitikai célokra.
    
Molnár Zsolt emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök a "Soros-terv" nemzetbiztonsági vonatkozásairól is beszélt már, "le akarja hívni a nemzetbiztonsági kártyát". 
    
Az ultiból vett hasonlattal élve és magyarkártya-lapokat felmutatva az ellenzéki politikus azt mondta, a miniszterelnök kezében terített betli lehet, amivel egyetlen ütése sem lehet Orbán Viktornak és a Fidesznek.
    
Megjegyezte: a demokratikus ellenzék kezében - Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje vezetésével - piros durchmars (a bemondó mindent üt) van. 
    
Molnár Zsolt közölte, a nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjai, Szél Bernadett (LMP) és Mirkóczki Ádám (Jobbik) is egyetértenek azzal, hogy hallgassák meg a kormányfőt.

Kapcsolódó párttagok