Salgótarján döntött, a Fidesz veszített

A valódi Magyarország döntött, óriási fölénnyel nyert a szocialista jelölt, Fekete Zsolt Salgótarjánban és vele a demokraták együttműködése a salgótarjáni emberekkel – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP elnöke hétfői napirend előtti felszólalásában.

Az ellenzék sikerei azt a hitet hordozzák, hogy ha le akarják váltani az Orbán-kormányt, akkor a megfélemlítéssel, zsarolással sem lehet eltántorítani az embereket, ha a saját sorsukról szabadon dönthetnek – tette hozzá.

A Fidesz vesztett, a salgótarjániak döntöttek, építkezni szeretnének, és azt várják el a kormánytól, annak képviselőjétől, hogy segítse a várost; ha erre képtelen a Fidesz, akkor a város keres majd olyan jelöltet 2018-ban, aki képviseli őket – fogalmazott a pártelnök.

Bár kormánypárti politikusok tapsoltak a miniszterelnök beszédén, Orbán Viktor nem a valódi Magyarországról szólt, hatalmas szakadék van a valóság és a miniszterelnök beszéde között – húzta alá az MSZP elnöke.

Tóbiás József a Saul fia Oscar-díját méltatva kezdeményezte, hogy minden magyar  általános iskolásnak legyen lehetősége megismerni a filmet.

Kapcsolódó párttagok