mszp.hu | Belföld | Felcsút stadionok tao | Sport
2016. április 09. 13:12

TAO: megválaszolatlan kérdések – Orbánnál a labda!

Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségi tagja szombaton az 1800 lelkes Felcsút 3800 férőhelyes stadionja előtt arról beszélt, a futószalagon felhúzott új stadionok nem csak vasból és betonból épülnek, hanem súlyos mennyiségű közpénzből is. A kormány 2010 óta több mint 80 milliárd forintot költött stadionépítésre, csak a felcsúti focira 11 milliárdot fordított.

Nincs rendben, hogy ma az egészségügyből, az oktatásból és a szociális ellátórendszerből hiányzó milliárdok üresen kongó stadionokra mennek, ezért Bárány Balázs a következő kérdéseket intézte Orbán Viktorhoz:

Igaz, hogy a TAO II.-t arra találták ki, hogy az üres stadionokat finanszírozzák belőle? Kívánnak-e a szakmával és az ellenzékkel egyeztetni a TAO-ról? Ha valami a központi költségvetésből von el forrást, az miért nem közpénz? Kíván-e Orbán Viktor a korrupción és a stadionépítésen túl bármilyen kormányzati teljesítményt felmutatni a következő két évben?

Ezeket a kérdéseket korábban is feltettük már Orbán Viktornak, ám válaszok nem érkeztek rájuk. Ezért Bárány Balázs a miniszterelnök felcsúti stadionjának, illetve felcsúti házának kertjébe rúgta be a fenti kérdésekkel ellátott futball-labdákat.

A labda most már Orbán Viktornál van. Várjuk a válaszokat!


Kapcsolódó galéria: TAO: megválaszolatlan kérdések – Orbánnál a labda!

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »