mszp.hu | Belföld | Bálna Budapest tarlós istván
2015. december 03. 14:11

Tarlós István ne számolja fel Budapestet!

Egy városvezetés minőségét meghatározza, hogyan bánik a rábízott vagyonnal – mondta sajtótájékoztatóján Horváth Csaba.

Pártunk budapesti frakcióvezetője a Bálna kulturális, kereskedelmi és vendéglátó központ előtt beszélt erről. Bírálta Tarlós István főpolgármestert, amiért felrúgta azt a koncepciót, amely élettel és tartalommal töltötte volna meg az épületet. Mint mondta, zsibvásárt alakítottak ki, de mert nem működik, az értékesítés mellett döntöttek. Ha viszont mindentől megválunk, ami a jelenlegi városvezetésnek nem sikerül, akkor nem marad semmink – közölte a politikus.

Tarlós István és csapata nem képes a város érdekében jól vinni az ügyeket – tette hozzá, és felsorolta a kudarcokat: Városliget, Operettszínház, kórházak, iskolák. Megemlítette a Dagály fürdőt is, majd jelezte, hogy jelenleg a legutolsó ilyen a Bálna, amit a városvezetés a jegybanknak akar átjátszani.

A nemzeti banknak nem feladat, hogy elvegye a fővárostól a vagyonát, Tarlós István pedig nem alkalmas arra, hogy képviselje Budapest érdekeit – jelentette ki Horváth Csaba, és felszólította a főpolgármestert, hogy fejezze be Budapest felszámolását, amelyben nem a főváros, hanem a Fidesz érdekeit képviseli.

Kapcsolódó párttagok