mszp.hu | Belföld | ajándék segítünk | Segítünk!
2017. december 11. 13:14

Teljesíts egy karácsonyi kívánságot!

Csak egy kis figyelem tőled és eggyel több boldog karácsony!

A karácsony az év egyik legszebb időszaka, de sajnos nem mindenhol. Sokan vannak, akiknek ez egy újabb küzdelmes nap a hideg szobában, ajándékok és meleg vacsora nélkül. Úgy döntöttük, idén teszünk azért, hogy sok kis barátunk karácsonyát boldogabbá varázsoljuk.

Ehhez pedig a te segítségedre is számítunk!

Az elmúlt hetekben nagyon sok borsodi és szabolcsi kisgyereket kérdeztünk meg, mit is szeretnének kapni karácsonyra. Egy listában gyűjtöttük össze a vágyakat, jelzéseket - sokan le is rajzolták vágyaikat. Azt szeretnénk, hogy közösen teljesítsük a gyerekek kívánságait!

2017. december 13-án elindulunk, hogy átadjuk az addig teljesített vágyakat. Mi magunk is sok mindent teljesítünk, de az alábbi kéréseknek még nincs gazdája.

Arra kérünk, hogy ha lehetőséged van rá, válassz a kérések közül, és teljesíts te is egy kívánságot legfeljebb 10,000 Ft értékben! Külön kérünk, hogy ezt a határt tartsd be - legyen mindenkinek ugyanolyan boldog a karácsony!

http://mszp.hu/ajandek

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53